Kalendarz wydarzeń
Zaproszenie na szkolenia dot. wytwarzania zdrowej żywnosci
Od Wtorek, 24 Wrzesień 2019 - 09:00
Do Środa, 25 Wrzesień 2019 - 15:00
Do Środa, 25 Wrzesień 2019 - 15:00
Odsłon : 450
Miejsce Centrum Aktywności Społecznej "Pogórze" w Podgórzynie; ul. Żołnierska 13
Kontakt Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Szkolenie jest bezpłatne
NABÓR UCZESTNIKÓW OTWARTY!!!!
Rozpoczynamy zapisy na szkolenie realizowane w dwóch blokach tematycznych:
- Podstawowe zasady wytwarzania bezpiecznej żywności o podwyższonej jakości z uwzględnieniem specyfiki produkcji regionalnej (podstawy GAP, GMP, GHP, HACCP); najważniejsze otocznie prawne dla produkcji rolnej i lokalnego przetwórstwa żywności (RHD, MOL, itp.),
- Założenia Programu „Dolny Śląsk. Zielona Dolina Żywności i Zdrowia” i jego wsparcia dla rozwoju oferty dolnośląskiej żywności wysokiej jakości; wymagania systemu certyfikacji „Zielona Dolina Żywności i Zdrowia”; przygotowanie producentów rolnych i zakładów przetwórczych do spełnienia w praktyce wymagań systemu certyfikacji „Zielona Dolina Żywności i Zdrowia”.
Mamy dla Was cztery terminy w dwóch lokalizacjach:
- 11.09.2019 – Lubawka
- 12.09.2019 – Lubawka
- 24.09.2019 – Podgórzyn
Centrum Aktywności Społecznej "Pogórze" w Podgórzynie; ul. Żołnierska 13
- 25.09.2019 – Podgórzyn
Centrum Aktywności Społecznej "Pogórze" w Podgórzynie; ul. Żołnierska 13
Dzięki dofinansowaniu z Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich, szkolenie jest bezpłatne!
Po ukończonym szkoleniu, zainteresowani hodowcy, producenci rolni, przetwórcy będą mogli poddać procesowy certyfikacji swoje produkty i uzyskać Certyfikat „Zielona Dolina Żywności i Zdrowia”
Dla pierwszych 10 podmiotów, którzy zgłoszą swoje produkty do certyfikacji, audyt certyfikacyjny przeprowadzimy bezpłatnie!
Zainteresowane osoby prosimy o wypełnienie karty zgłoszeniowej i odesłanie na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. w terminie do 6 września 2019 r. Decyduje kolejność zgłoszeń!!
O przyjęciu na szkolenie powiadomimy mailowo.
Zapraszamy!
Program szkolenia do pobrania [304.12 KB]
Ogłoszenie o szkoleniu do pobrania [672.71 KB]
Karta zgłoszenia do pobrania [160.89 KB]
Rozpoczynamy zapisy na szkolenie realizowane w dwóch blokach tematycznych:
- Podstawowe zasady wytwarzania bezpiecznej żywności o podwyższonej jakości z uwzględnieniem specyfiki produkcji regionalnej (podstawy GAP, GMP, GHP, HACCP); najważniejsze otocznie prawne dla produkcji rolnej i lokalnego przetwórstwa żywności (RHD, MOL, itp.),
- Założenia Programu „Dolny Śląsk. Zielona Dolina Żywności i Zdrowia” i jego wsparcia dla rozwoju oferty dolnośląskiej żywności wysokiej jakości; wymagania systemu certyfikacji „Zielona Dolina Żywności i Zdrowia”; przygotowanie producentów rolnych i zakładów przetwórczych do spełnienia w praktyce wymagań systemu certyfikacji „Zielona Dolina Żywności i Zdrowia”.
Mamy dla Was cztery terminy w dwóch lokalizacjach:
- 11.09.2019 – Lubawka
- 12.09.2019 – Lubawka
- 24.09.2019 – Podgórzyn
Centrum Aktywności Społecznej "Pogórze" w Podgórzynie; ul. Żołnierska 13
- 25.09.2019 – Podgórzyn
Centrum Aktywności Społecznej "Pogórze" w Podgórzynie; ul. Żołnierska 13
Dzięki dofinansowaniu z Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich, szkolenie jest bezpłatne!
Po ukończonym szkoleniu, zainteresowani hodowcy, producenci rolni, przetwórcy będą mogli poddać procesowy certyfikacji swoje produkty i uzyskać Certyfikat „Zielona Dolina Żywności i Zdrowia”
Dla pierwszych 10 podmiotów, którzy zgłoszą swoje produkty do certyfikacji, audyt certyfikacyjny przeprowadzimy bezpłatnie!
Zainteresowane osoby prosimy o wypełnienie karty zgłoszeniowej i odesłanie na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. w terminie do 6 września 2019 r. Decyduje kolejność zgłoszeń!!
O przyjęciu na szkolenie powiadomimy mailowo.
Zapraszamy!
Program szkolenia do pobrania [304.12 KB]
Ogłoszenie o szkoleniu do pobrania [672.71 KB]
Karta zgłoszenia do pobrania [160.89 KB]